четвъртък, 27 декември 2007 г.

Хърватска ТВ излови Фифти Сент да смърка кокаин!




Хърватска ТВ излови Фифти Сент да смърка кокаин минути преди началото на концерта му в столицата Загреб.

Събитието се случи абсолютно неочаквано и непреднамерено както за телевизията, така и за Фифти.

За ужас и на двете страни и по ирония на съдбата това стана в репортаж, предаван пряко и на живо в централната емисия новини на телевизията.

По време на новините водещият обявява започващия след няколко минути концерт и включва на живо репортер от бакстейджа, който има уговорка за кратко интервю с рапъра.

Тъй като Фифти още не е готов за интервюто, репортерът примъква пред камерата местна звезда, която обяснява колко важен е гостът.

В този момент човек от антуража на Фифти Сент дава знак, че всичко е готово и репортерът и операторът минават през охраната и коридорите до гримьорната на Фифти.

Влизайки в стаята с думите "Добър вечер", репортерът изведнъж спира анонса си.

Секунда по късно в стаята влиза и операторът.

Камерата показва за момент Фифти и група хора от антуража му седнали около ниска масичка и навели ниско глави над нея, както правят група хора, смъркащи дрога.

Около тях стои мъж, който започва да ръкомаха яростно, давайки знак всички да излязат обратно навън.

Потресеният репортер промърморва нещо в смисъл, че звездата явно още не е напълно готова и двамата с оператора биват изведени от гримьорната на Фифти Сент.

При излизането камерата отнова запечатва същата сцена около масичката.

Секунди по-късно рапърът се появява и дава обещаното кратко ТВ интервю, като изглежда в добро настроение, но леко притеснен.

Видеото от излъчената на живо емисия новини моментално бе качено в мрежата и е един от хитовете на вчерашния ден в интернет.

Няма коментари: