четвъртък, 27 декември 2007 г.

Звездите които отказаха на Азис


„Шоуто на Азис” по ТВ2 е сред най-дискутираните предавания напоследък. Въпреки медийната слава на рубриката обаче, десетки знаменитости отказаха да гостуват на гей символа от Костинброд. Ето списък на някои от тях.

Лили Иванова

Естрадната прима се изсмяла, когато я потърсили с офертата да е първата, седнала на дивана пред Азис. „О-о, не ме занимавайте с глупости”, отсякла тя. Лили ненавижда Слави Трифонов, но въпреки това не пожела да даде едно рамо на прекия му конкурент в тв ефира.

Маргините

Оправните сценаристи на Азис позвънили на братята от СИК веднага след вестта, че те са били освободени от ареста. Маргините не дали бърз отговор, а уточнили, че ще се посъветват с адвокати. По такъв начин деликатно отклонили поканата на амбициозната телевизия ТВ2.

Аня Пенчева

Соцсимволът се навила да иде при Васко, но поставила условие: или да е първият гост, или изобщо да не я канят! От екипа се дръпнали с аргумента, че вече има пазарени други звезди. Тогава суетната Аня се фръцнала и отказала да гостува в шоуто в близките седмици.

Христо Стоичков

Камата подобно на Лили се изсмял на идеята да беседва с Васко и да си разменя с него шегички на тема „хомосексуалност”. Както е известно, Стоичков е обиден на България и не желае да се връща в родината. И едва ли ще го направи точно заради Азис!

Няма коментари: