петък, 28 декември 2007 г.

Водите на ТВ водеща изтекоха в ефир


dnes.bg

„Тъкмо водех предаването и бяхме приключили с първия репортаж в емисията, когато изведнъж около мен видях една локва“, споделя Крюгер пред Bild.

За щастие внимателна колежка на Клаудия реагирала светкавично и я заместила на стола на водещия. А родилката потеглила с Бърза помощ към болница в Майнц и на сутринта родила момиченце, което нарекли Ребека.

Всъщност Клаудия била в ефир, защото очаквала бебето й да се роди след шест седмици.

Въпреки че Ребека се родила недоносена, в момента е добре. Двете- заедно с Клаудия, сега са в болница, но скоро ще се приберат вкъщи.

Dnes.bg припомня, че през септември тази година шведската телевизионна водеща Ева Наземсън повърна в ефир по време на нощно шоу по канал TV4 Plus.

Ева не успя да се удържи и повърна в момент, когато помагаше на зрител да реши словесен пъзел, за който е предвидена награда.

След като повърна в ефир симпатичната водеща за няколко секунди избяга встрани от камерите, но бързо се върна и продължи телевизионната игра.

За да замаже гафа Ева призна пред зрителите: „Трябва да кажа, че имам сериозни менструални проблеми. Все пак предаването е на живо и всичко би могло да се случи. Моля за извинение.“

Няма коментари: